CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

Gala~~
@ Saturday, June 27, 2009 ; 12:33 AM


Ari ni ada sekolah ganti. Aku datang ni pon sebab DIPAKSA oleh individu tertentu.

Aku bangun agak lambat sket ari ni,pukul 6.30 pg kud,,
Then mandi,solat, kejot mama pe semua tuh...
Aku sampai at sekolah pd jam 7.30 pg.
Aku ingat ramai yang datang...
Tapi,sekerat 4 ulas je,,

Then,lepas arrange bebudak pasume,persembahan start at 8 .30 pagi...
Minit demi minit, aku da start borink.
Orang yang paksa aku datang pon,x aku tak nampak
Well,setelah boring yang amat sangat,aku pon g la mengepau kamera hamba Allah yang baik hati..
Tak disangka-sangka aku dapat gak beberapa camera..(aku ni,love photografi)
Aku pon snap2 lah, cam Eugene dulu2....(rindu dia)
Dan dalam pukul 9.50 kot,baru lah orang yang memaksa aku uw menjelma...
Durh,bapak cute...
TAPI...
Ada lak scandal dia kat situ...
Aku tatau nape,,aku tak jeles langsung...
Kenape???
Hurm...
Bdak yang paksa aku ni,perform dikir barat(tapi bahasa KL)
Sedap wok,suare dia...
Meremang bulu roma aku..
Tp,aku wat biase je lah...
Aku pon snap2 gambar dia..
Aku kadang2 sedar gak,aku di perhatikan oleh ibunya,,,
Tp,aku bukan buat salah pon ean??
Pesembahan dia, merupakan pesembahan last..
So,lepas announce siapa juara(dia jugak)..
Aku g kanteen,lepak-ing dengan akak aku..
Dan tunggu orang tu belanja aku makan..
Tapi,pelbagai rezen lak yang di beri...
Hurm....
So,aku tak makan lah pagi tu.
Lepas tu,aku g lah ushar booth-booth yang ada...
Macam-macam ragam lah...
Antaranya...
~Cikgu Jasbir mengamalkan taktik kempeitai...dengan memaksa orang beli askem nye...
~Samson ‘jual’ dirinya untuk bergambar
~ICT buat jualan main game dota...(RM 2 SETENGAH JAM...JE!!!!)
~ustazah zaiton jual sanwich 1...(bukan satu set yea...)RM 2...ada gak orang komplain,ustazah dengan selamber je menjawap.”ustazah guna roti branded ,halal lagi..sedap lak uw..mahal sikit je..”
dan,banyak lagi lah....
Tengah snap2 gambar,tetiba, aku terjumper gak arwah kawan aku...
Shahir!!!
Bapak rindu aku at dia!!!
Lama gak la kite berpeluk tadi...
Hehehe...
Then aku gerak foyer,lepak ngan junior aku..
Best gak la...
Setelah agak lame aku melepak..
Dan banyak yang aku dah snap..
Then,da pukul 12.30,aku gerak balik umah...
Balik dengan sumone lak uw

Then,sampai umah at 1.30..
Well,best gak la ari ni...
Aku dapat pegang banyak camera that i adore somuch!!
Dan, aku dapat lepak ngan ramai junior aku...
Yang most of them girls!!!
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~