CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

A Perfect Boring Day
@ Saturday, June 20, 2009 ; 10:28 PM


jumaat.well,jumaat ni agak biase larh bagi aku.day started at 5am,as usual.
bangun,mandi solat then blablabla...
at school,suddentlymy lovely math teacher announced nama aku n about 73 others untuk g taklimat something about our prestasi akademi recently.
malay student kelas aku most of them pegi la,kecuali ameer n ammar.
maybe dorang kureng sket,,terutamanya ameer(2006 UPSR 5a)..

tatau nape,sejak masuk SMK ni, dia jadi censial sket dari aspek akedemi..
ameer2....

ok..
then,g bilik muzik,taklimat pasal lonjakan n pecutan ape tah yang dirancang untuk kita semua..
then,blablabla..

lepas meeting yang tak seberapa selama 25 minit (kott)aku gerak la masuk kelas,geo time uw,well,cikgu tak da, aku pun jenis ketua yang malazy(jangan salakan aku sorang je,bdak2 aku pon macam tu)...so aku x mencari la cikgu..

afta geo is,sc,our lovely teacher...
well,,since beliau sorang je cikgu yang caring pasal masalah aku kat sekolah uw,aku start sayang dia lorh..(n sc dia aku dapat a tuuu..sblm ni c or d je)...
dalam kelas dia,well,seperti biasa boring.,tapi aku plak yang terlebih focus.(sblm2 ni,aku tido)hehehe...

then,rehat...xda pape kot..

naik rehat,bm,pon biase gak..

after that,math..
well,aku ni goyang gak ngan cikgu math ni...
garang...
dan,aku scandal ngan anak dia..
hahahaha..
n more than that la...
soo,aku duk blakang skali.aku takot benar nak pandang mate dia doh..
bapak tajam..
hehehe..
n,dalam banyak-banyak subject aku dapat a,math je yang aku sangkut.
padahal subject fav aku tu....
hurm....

sejarah pon macam biase...

well,ari ni mgkin ari ari yang buhsan...
well,,mmg pon.
hurm..

UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~