CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

part 2
@ Saturday, July 4, 2009 ; 12:34 AM


1 haribulan

Harini aku datang lambat, lambat gile lah kut..dalam pukul 8 cantu baru sampai sekolah. Pjk hari ni, hahaha, musnah rekod aku sebagai goalkeeper yang tak bolos pada hari ni...hehehe. arini sekolah macam biase...aku ponteng 4 masa kot ari ni..hahaha,nama aku & yen & mus first time di tulis dalam buku kawalan. Hahaha. Ketua kelas ke ni??hehehe

Then, balik uw, akak amy melalak. Sebab abe tinggalkan dia. Bapak la. Sian kak amy. Aku pun g la nyebok pujuking dia. Well, afta dia dah tenang sikit, aku gerak balik umah ngan akak tehah, miya dan wani. Sampai uma dalam pukul 3.

Sesampai di umah, tetiba qila ms aku

Q:Sy tau sgalanya wk..
F: tau ape?
Q: awk dengan watsana kan?
F: huh?? Owh, dia cakap yea? Sy gurau je la.
Q: tapi dia seyes!!
F: what??huh, xpa lah, esok i will make it clear.
Q: im bz.bye


Then sampai malam kita argue.
Qila............sory...


2 haribulan

Aku datang sekolah macam biase, Cuma, tangan aku dibandage kerana accident main bola semalam. Well, harini aku menjauhkan diri daripada semua orang. Aku down gle. Dan harini, aku dapat result exam. Number 4, 8a,1b,1 c... Alhamdulillah. Then kawan-kawan aku da tau ape yang terjadi, aku explain at dorang. Hurm, harini mcm biase lah. Boring. Qila happy idop macam tu, so i wont disterb her lah. Lagi pon, aku rasa semua ni salah aku...


3 haribulan..

Aku g mv, tengok cita transformers. Then, aku dapat conformation arini, bahawa qila da couple ngan luke. So.. aku tak tau la na cakap pe. Mmg sebelum-sebelum ni pon da ada mulut2 cakap cam uwh, tapi aku x percaya. Soo, arini baru ku tahu. So, smoga berbahagia...
Aku g mv sorang-sorang je kot. Men boling jap. Saje na kuat kan tangan n teringat memory dulu. Haha. Then, malam sikit, pukul 6.30, aku naik ktm, bapak sesak... then sampai umah at 7.45.
Well, transformers best. Tapi, otak aku pikir laen.....
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~