CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

minggu ni
@ Friday, July 17, 2009 ; 12:11 AM


isnin

well,,biasa je kut.lepak kat pss after school then balik dengan lala.qila gave me a big long heart
n Romp shirt...
durh.,cair je aku baca heart dia dalam rapid.

tak tau la isi kandungan surat uw, sama ada benar, atau lakonan..

well,,larve u my ex...


selasa

macam isnin,tapi agak suram..


rabu

macam selasa, tapi agak happy..


khamis

the best day of the week..aku g tengok cita HR dengan luke..

well,,aku da boleh terima kud yang q miliknya.

lame gak kite bual2 kosong...

mengumpat..dan sewaktu dengannya...

jumaat

well,,papa beli phone blackberry..agak happy je dia ari ni.

..mama lak, cuti naik pangkat...

aku datang lambat ke sekolah ari ni..

ni kali ke, 23 kud dalam tahun ni,,,hahaha,,,

cegu ta gantung aku pon...

CINTA CEGU!!!
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~