CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

part 1
@ Friday, July 3, 2009 ; 7:56 PM


29 haribulan


Monday ni biasa je, xda pape yang menarik pon. Cumer, aku ponteng kelas tambahan n lepak with dila and aiman. Qila moody ngan aiman. Hehehe, cute je. Then balik, main bola pada petang nya, dan KALAH besar...hahaha...


30 haribulan..


Selasa ni agak best sikit larh, sekolah macam biasa, time petang best sekali kot.. aku ponteng kelas tambahan again, dan aku gerak KFC ngan mus.(cegu asnah sponsor budak2 dikir krs,menang masa gala ari uw)

Memula uw, cigu tanak ajak kiotrang sbb kita ni bertindak sebagai parasit. So, aku ngan mus tak mengalah dan mengambil langkah yang agak tak malu, kita terjah je. Kita gerak naik rapid.

Firstly, mus exited gila na pegi. Aku lak, gugup gila. Dah la cikgu hasnah ada, di tambah pulak ngan cegu lia yang sedang memerhatikan perangai ku dengan ketatnye.( aku wat hal ngan anak cegu hasnah...hehehe).

So, sesampainya di sana, kitorang pon order lah 2 pepsi large and 1 cheesy wedge. Nampak caberet kan??tapi kenyang tau... dan, aku tatau nape, kat KFC mus tetiba jadi pemalu dan penyegan. Dia kot yang tak sabar na balik. Kitorang menunggu gak kehadiran yen yang ‘janjinya’ mau datang, tak datang2 pon....


Dan setelah melepak kat satu sudut yang agak terpencil daripada group budak dikir uw,cegu Asnah pon TERnampak la kitorang. Bapak la,malu kot aku time uw. Hahahah. Aku tatau la,dia happy ke jelak nampak kitorang,but, last-last, dia blanja gak kitorang..hehehe.sayang ibuuuu!!!!hehehe.


Then, lepas mencekik dan memekak,kitorang pon bersurai, aku ngan mus gerak balik sekolah, nak ambik beg.
Sampai kat sekolah, aku lepak kat surau, ngan adk2 form 2 aku. (dorang ponteng)hahaha.
Tetiba, watsana muncul, aku tegur lah dia, kalau tak tegur, dia cakap sombong lak kan?? Then tetiba dia tanya aku:

W: sory aw sy tnya,awk na couple dgan saya?
F: (watafak!!)arm..,napa awk tanya?
W:jawap la, nak ke tak??
F: ntah,kalu nak kenapa?n kalau tak, kenapa??
W:tak da pape lah.

Dia pon pergi..then aku tanya lagi..

F: kalau ye, awk terima ke(aku ta maksudkanye pon)
W: ok je..

UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~