CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

tade pape kot...
@ Thursday, July 9, 2009 ; 10:15 AM


lame aku ta update blog ean??hurm,well, sekarang aku da masuk kelas mutiara 1...

means,aku dengan qila satu kelas..

aku tak tau la,dengan keadaan semasa kita yang centaik ni,

aku patut celebrate or berkabung sempena aku masuk kelas mutiara 1(kelas gempak la jugak) ni..

overall, aku selesa la jugak dengan kelas baru aku ni. aku duk blakang sekali(di mana aku boleh kentut sesuka suki aku) dan in aircond lagi...jangan jeles...

tapi,, yang aku tak berapa nak gemar, bilangan pelajar yang agak ramai. tak selesa gak aku kengkadang.

n sometimes, aku rindu old 3a,

da 3 taun kut kita besama..

time ni lak putus kan...

sedey la jugaks...

tu je kot aku na share ngan korang..
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~