CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

keboringan
@ Saturday, August 15, 2009 ; 8:16 PM


hurm,finally aku update gak ean blog aku nie.
so,we all known,that sekolah kita (smk Bandar Baru Sungai Long) kene kuarintin..
Bapak Boring Dok Umah!!

First time kot,aku benci cuti!hehehe
pelikkan?
na exam ni,makin exited lak aku nak belajar..
Chayok!!

so,sepanjang tempoh 'kuarintin' uw,mak aku tak kasi kuar
WTF??takkan la aku na dok umah je kot...
Durh!!

so aku tetap berdegil,menderhaka arahan mamanda!
sorry ma!!

hari2 aku time cuti macam biase la,petang2 g main bola..
malam g tusyen@ lepak somewhere...

durh!miss that school & ma buah hati...
hehehe...

tak sabar kud,na tunggu sekolah bukak.
aku dengar cegu start buat saringan sebelum cuti bln 8..
AND cuti bulan 8 ni,bdk form 3 DISEKOLAHKAN..
tu aku dengar la...

tak pe,ala,takat g sekolah uw,aku x kesah mane la.
yang aku tenga tgu2 is,SARINGAN...
aku hope sangat owh dapat masuk m1...
but,my result,x lah membanggakan sangat!
6a2b...
durh,arap2 la dapat M1.bia lah jauh daripada 'her' pon..
asalkan aku dapat focus on study.
hehehe..

and,aku dengar,one of our student dead sebab H1N1..
tapi,sejauh mana kebenaran ia?aku tak siasat lagi..(malas)

thats all i guess.
SMKBBSL-ian,take care.larve you all..
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~