CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

blogging di kampung!!
@ Monday, September 21, 2009 ; 10:34 PM


ngeee,its raya time!!
hehehe,well,taun ni,agak kurang beraya la,sebab nak PMR,so,aku banyak spend masa kat umah kezen(bukan blaja pon)heee...
taun ni aku raya tanpa suara,sebab aku kena 'tungsen' (bengkak tekak)
well,ada la sikit kelainan,kan!?
hurm,nothings intrested to share, raya,biasa je,main mercun,banyak salam orang,duit raya..
hurm,tu je kud...PMR da nak dekat,so,wish me luck kayh,
sarang hayeso!
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~