CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

hari ini..
@ Thursday, September 17, 2009 ; 2:34 AM


hee,nak describe macam mana eah hari ni?
best-aster??

today,ada sampingan kat sekolah(tadarus and ape tah)
macam biasa lah,muke qila ada,aku pun ade(mgkin dia lah salah satunya sebab aku datang)

x da ape yang menarik.aku joined majlis khatam quran then,main rubics dengan budak cina...
and tidak lupa,aku pon melepas gian kat bola...heeee

sian kat qila..dah la kesorangan,aku g threat dia macam slave kesayangan lak..
heee.comey kud...


lepas rehat,tiba lah babak paling boring sekali..
tayangan movie free kat..
FOYER!!!
what do u expect?
tak nampak pape kud...
hahaha.../
cegu2 lak dok melayan mood raya masing2...
haih..

then,setelah tayangan memburingkan selama berapa lame tah...
akhirnya baliklah ke umah memasing...

time ni la nak besalam2.bermaaf2an dan sewaktu dengannya...

and,time ni la aku na me 'manje' dengan qila...
maklumla,cuti lame kud...
x menahan...
hehehe...
sian qila owh..
aku patahkan kukunya pluss curik duitnya lagi...
bukan curi,,but TERcuri...
hahaha,sorry mokinda!!
nnt panjangnda ganti..hahaha...

and today,pengangkutan pergi dan pulang ku kesekolah di taja oleh
cikgu.....alamak!!lupe name!!jap2...
haaa...pn Zakiah!!
terima kasih cegu!!
sy suke kereta rush cekgu...
tapi mama saya beli vios... :(
hahaha,,dah2,,thats all kud..

selamat ari raya semua!!

cegu dahlan cakap,jangan bawak moto laju2!hahahah

main mercun dengan cermat yea!!
kenang daku dalam rendang mu!!
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~