CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

school day
@ Wednesday, September 2, 2009 ; 11:55 AM


well,sekolah sudah buka..
hurm,first day masuk klas baru.
but,the second day,back to the normal,alasannya,aliran kh yang berlainan..
so,in other meaning,kelas Amanah tak di stream.
hurm,what should i say?yeah,or damn...hurm...

btw,aku lebih selesa and more focusing in my older class..
so,x masuk L pon,it doesn't matter lah..
im still with my all gangs..
walaupun aku ni suke menyendiri..heee...

thenthen,qila tak jadi turun kelas.
well,nasib dia baik.
well,study smart dear,
8As for ibu!yeah!

setakat ni,aku puasa penuh,alhamdulillah.
andand,aku tanya pasal perkembangan ex aku tadi kat member aku...
he said she is pretty well(not pretty) with her bf,and working together.
hurm,its ok lah,aku dah bawa hala tuju aku sendiri,so she is..

lastly,aku da apply borang asrama penuh.
ayah aku yang nk sangat,so aku isi la.
hurm,sory sayangs.
thats all kud.
take care.
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~