CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

Jumaat.
@ Friday, October 30, 2009 ; 5:10 AM


today, aku,dael,mus, ameer, ammar and ayef g jusco after solat jumaat...
thanx to ammar,yang menaja pengangkutan ke jusco...
hehehe,ko bawak macam sial bro..,
x cukup dengan tu,da la parking kat econsave..na save budget punye pasalla kan??
da la pasang lagu kuat macam macha!!buat malu je wehh,,tp,xpe,sayang kauu!

sesampai je kat jusco,kiter terus menuju ke arcade,(haah,boring ean tempat tu?)
aku ngan ameer je yang maen,dorang sume bajet matang la konon..

selepas punya selepas,dorang nak balik,baru je 30 minit kat jusco uw padahal...
bugymak je...

soo,hanya tinggallah aku and ameer je kat jj..

xda buat per pon,just makan mcd,and online mys & baca blog diela kat starbuck..

kul 4.30 sudah,maka kitorang pun berambush daripada situh..

aku kene g sunway plakk..
aduh,,malasssss...
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~