CeritaSiAbangJambu
Life is never this sucks if i wasn't do what i did


the past is the past, but it is there to be remembered

SM Sains Rembau
@ Monday, February 15, 2010 ; 1:05 AM


Hai2...
lame aku x update kan...
heee

kabar baru aku kat sekolah ni??
well,,so far,aku happy la jugak duk sini,,
cuma agak letih sikit...jadual pack gila..
and i make a lot of friends here..
dah name aku mmg friendly kan.
heee..


and,kitorang (me and other SEMESRA-ian) da tubuhkan satu society...
G.A.P.S...

G=Gipang
A=Atak
P=Protects
S=Society


hehehe,,asal usul nya sape yang tubuhkan aku x ingat..
but,pape hal,aku antara ahli yang aktif...

and3,kat asrama aku dikenali as ABG JAMBU...
hahaha,,aku x sure sape start bagi name ni...
but,aku suka nama ni...
senang ingat...

ape lagi ek???

hurm,haaa,.

aku menghuni dorm 11..
kelas 4 Da vinci
rumah Johan Pahlawan.
dalam bahasa harry potter..
Slytherin...
hehehe

jawatan yang di sandang??
ada la beberapa...
doa kan aku boleh carry all those responsibility...
bukan aku nak semua uw...
budak2 yang choose...
haih...

thats all i think...
sayang anda semua..

SMK BB Sungai Long...
Love you....
UMUM
follow the rules and listen up
salam diberi !
tq kerna membca ini blog :D
this is true about me life.sory lau ada terasa.
im not a perfect boy,or a good boy,it is just me
love you guys..
bioldate
me, myself and i
all you need to know
a boy,a student,Science Rembau,im 15 years old,a Terengganurian,
Johanian,Lycan,Retardian Ownz~~